tag:blogger.com,1999:blog-12042935.post113996369764222897..comments2023-03-19T12:23:24.634+03:00Comments on Burkina Fasa Fiso Halk Cemahiriyesi: "Yandım Çavuş limonçellosu"Ali Işıngörhttp://www.blogger.com/profile/07499004881430016171noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1149451325277368632006-06-04T23:02:00.000+03:002006-06-04T23:02:00.000+03:00aromalı tatları hiç sevmememe rağmen limoncello yu...aromalı tatları hiç sevmememe rağmen limoncello yu çok beğenirim. evet soğuk ve az az kararında :)<BR/><BR/>tarif süper :)vildanhttps://www.blogger.com/profile/03164903597601631870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1141677887077108092006-03-06T22:44:00.000+02:002006-03-06T22:44:00.000+02:00Yalçın Bey, Her türlü votka olur. Ben mesela Türk ...Yalçın Bey, <BR/><BR/>Her türlü votka olur. Ben mesela Türk votkası ile yaptım. Türk votkaları artık epey kaliteli, eskisi gibi içerken boğazınızı yakmıyor.<BR/><BR/>Ama bana soracak olursanız, Rus votkasıyla, hele hele bir de limon aromalısı varsa tadına doyum olmaz :)...Ali Işıngörhttps://www.blogger.com/profile/07499004881430016171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1140432240585660842006-02-20T12:44:00.000+02:002006-02-20T12:44:00.000+02:00Şahane. Çok memnun olduk efendim. Yalnız bir sorum...Şahane. Çok memnun olduk efendim. Yalnız bir sorumuz var: Evde itinayla sakladığımız kalp şeklindeki eski limonçello şişelerine doldursak da Napoli'den almış gibi yapsak... olur mu? Gizli reçetelerin devamını dileriz...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139989852525142572006-02-15T09:50:00.000+02:002006-02-15T09:50:00.000+02:00önümüzeki günlerde limon ve votka satışlarında pat...önümüzeki günlerde limon ve votka satışlarında patlama yaşanacağı kanaati içindeyim:)<BR/><BR/>denenesi tarif için teşekkürler efendim!gaiahttps://www.blogger.com/profile/06069458130443333973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139988080649113472006-02-15T09:21:00.000+02:002006-02-15T09:21:00.000+02:00buyuksun ali abibuyuksun ali abiskoerhttps://www.blogger.com/profile/13468730695647620194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139987824696986422006-02-15T09:17:00.000+02:002006-02-15T09:17:00.000+02:00Kesinlikle yapılması gereken bir tarif. Hele sekse...Kesinlikle yapılması gereken bir tarif. Hele seksen gün sonra bahar aylarında olacağımıza göre.<BR/><BR/>Bir zamanlar babamlar VİŞNOFKA diye buna benzer bir içeceği Vişne ile yaparlardı. Onlardan tarifi alıp (hala hatırlıyorlarsa) open source projesini devam ettirmek lazım.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139976579399837812006-02-15T06:09:00.000+02:002006-02-15T06:09:00.000+02:00Muhteşemsiniz!Bir limoncello hastası için arayıp d...Muhteşemsiniz!<BR/><BR/>Bir limoncello hastası için arayıp da bulamadığım şeydi bu tarif! 330 cc'lik şişesine 25 milyon verirken içim acıyordu, bu tarif ilaç gibi geldi<BR/><BR/>Etiket içinde teşekkürler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139975637582944572006-02-15T05:53:00.000+02:002006-02-15T05:53:00.000+02:00Haklısınız. Su beş bardak olacak. Tarifeyi yazarke...Haklısınız. Su beş bardak olacak. Tarifeyi yazarken dikkatsizlik etmişim.<BR/><BR/>Düzeltiyorum.Ali Işıngörhttps://www.blogger.com/profile/07499004881430016171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12042935.post-1139974614029219302006-02-15T05:36:00.000+02:002006-02-15T05:36:00.000+02:00Ali bey tarifiniz bi harika. 80 gün beklemek hayli...Ali bey tarifiniz bi harika. 80 gün beklemek hayli zor olacak. Malzeme listesinde 5 bardak su var fakat şerbeti yaparken 4 bardak su kullanmışsınız kalan bir bardak su kavanoza mı? yoksa bu suyu içiyormuyuz?Anonymousnoreply@blogger.com