Perşembe, Nisan 27, 2006

Webmaster aranıyor!


Cihangir'de bahçeli bir ofiste tam zamanlı ya da haftanın üç günü çalışabilecek; HTML, XML dillerini bilen, Flash nedir diye sorulduğunda "Renault Flash!" diye mutlulukla cevap vermeyecek (bir iş görüşmesinde başımıza geldi), Photoshop'u sağ eliymiş gibi kullanabilen ama hepsinden önemlisi bir "estetik duygusu"na sahip olan tasarımcılar arıyoruz.

Ücret dolgun olmayıp; öğrenmeye hevesli, sık sık pizza eşliğinde bira içilen eğlenceli bir ortamda çalışabilecek genç bir iş arkadaşı arıyoruz.

Pardus'u tanıması ve GIMP ile Scribus'u kullanmayı bilmesi, ayrıca tercih sebebi olacaktır :).


Başvurular ali@artistanbulpr.com ya da 0212 251 64 37 no'lu telefona yapılabilir.


Fotoğraf: Flickr

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah be Ali bey hepsini yaparım da webmasterlık olmadı işte. Ah be tam benlik ortamı çizmişsiniz vallahi. Tüh tüh webmasterlık olmasa olmaz mı. Ücrette istemem. Hatta biralar da benden!

Ali Işıngör dedi ki...

Tansel Bey;

Webmasterlık olmayınca geriye pek bişi kalmıyor ama olsun, pizza ve biraya yine de bekleriz. :)

Ali Işıngör dedi ki...

Ahmetciğim haklısın.

Her tasarımcı webmaster olmayacağı gibi, her webmaster da tasarımcı sıfatını haketmiyor. Ama ikisinin arasındaki çizgi artık alabildiğine bulanık bugünlerde.

Benim aradığım, webmaster. Bu arkadaşın tasarımcı yanına ise biz burada yoğurup şekil vereceğiz ya da "vermeye çalışacağız".

Bu arada Moleschino ekibinden tanıdığımız Selim Yörük, bu konuma talip oldu ve haftada üç gün çalışacak şekilde artistanbul pr bünyesinde çalışmaya başladı.

Hepimize hayırlı olsun.


Not: Zavallı Selim'i cumartesi cumartesi işe getirdim ve teselli niyetine kendisini çileklerle besliyorum :)